❀ Campo Solar 2024 ❀

Tête Pressée en Campo Solar slaan ook dit jaar de handen in elkaar.

 

Team Tête Pressée brengt zijn open keuken terug naar de festivalweide!
We zorgen er voor een gastronomische beleving op niveau met de beste dagverse seizoensgerechten en dat aan een gedekte tafel met écht servies.

Een markante restaurantbeleving waarbij u verwend wordt door:
een amuse
lokaal hoofdgerecht
(keuze ter plaatse uit: intens rund, noordzee vis of zonnige groenten)
en zoethoudertje
geserveerd met bijpassende dranken.

Deze culinaire topbeleving wordt begeleid met live achtergrondmuziek
en een hartelijke glimlach.
Dit alles voor 45 euro.

Tickets voor dit culinair paradijs zijn beschikbaar in voorverkoop via de ticketshop en ter plaatse.

Let wel, de plaatsjes zijn beperkt.

Proef de zomer tijdens Campo Solar!

Restaurant Tête Pressée wordt oefenrestaurant
voor de studenten Culinary Arts van Hogeschool VIVES campus Brugge

Een tijdje geleden kondigden we aan dat we december ’23 stoppen met de uitbating van Atelier Tête Pressée.
Het verdwijnt echter niet uit het vertrouwde straatbeeld op de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels. Integendeel, vanaf 1 februari nemen de studenten ‘Culinary Arts’ van Hogeschool VIVES er hun intrek voor praktijklessen en oefenrestaurant.

Pieter wil zich in de komende tijd volop focussen op zijn andere passie, die in de marge van Tête Pressée is ontstaan, namelijk Buloo apero.
Zijn elegant parelende alcoholvrije aperitief heeft de laatste tijd veel opgang gemaakt. Nu wil hij Buloo volop in de markt zetten.
Meer info: www.buloo-apero.be

De opleiding Hotelmanagement specialisatie Culinary Arts is als enige gastronomische opleiding op niveau hoger onderwijs werkelijk uniek in Vlaanderen.
En is - na 3 jaar – al zo succesvol dat naast de thuisbasis voor de praktijklessen en het uitbaten van een oefenrestaurant in het voormalig drierestaurant De Karmeliet, er duidelijk nood is aan een bijkomende praktijkruimte/professionele keukeninfrastructuur.
Studenten uit niet minder dan 30 verschillende landen studeren er Culinary Arts, waarvan sterrenchef Geert Van Hecke nog steeds het peterschap opneemt.
 Chef Pieter is graag bereid om als gastdocent zijn ruime culinaire en zakelijke ervaring te delen met de studenten.
Als North Sea chef en gediplomeerd slager is hij een belangrijke meerwaarde voor de toekomstige restaurantuitbaters.
Meer info: https://www.vives.be/nl/labels/culinary-arts