Activiteiten

<123456...2122>

Charolais-lam

Zaterdagavond 27 april 2019

De 2e avant-premiére vieren we ons 10 jarig bestaan met Brecht Musschoot: kweker van Charolais-lam.
We maken terug een volledige menu met zijn lamsvlees.

10 jaar Tête Pressée

7 zaterdagen in 2019

PROGRAMMA AVANT-PREMIÈRES    ZA 02.03   SERREKIP met bioboer Philip Vermeulen   ZA 27.04   CHAROLAIS-LAM met met kweker Brecht Musschoot   ZA 01.06  JERSEY-RUND met melkveehouder Hendrik David   ZA 13.07   NOORDZEEVIS met flyshoot-visser Anton Dekker   ZA 24.08  BIOTOMATEN met bioboer Philip Vermeulen   ZA 19.10  VLIEGEND WILD met jager   ZA 16.11  LOPEND WILD met jager

 
Tien jaar Tête Pressée.
10 jaar beestig goeie gastronomie op je bord.
Een beetje bruut, maar eerlijk tot op het bot.
Altijd met pure producten van bij ons.
Tijdens 7 avant-premières delen boer, visser, jager en kok hun passie voor het product en proef jij de seizoensprimeurs voor ze op de kaart komen.

Zaterdag 02/03 starten we met de kakelverse serrekippen van Philip Vermeulen.
Wees er als de kippen bij!
€ 80/pp voor een avondvullende ervaring, mooie menu en aperitief.